Avocat divort
Antonescu & Barbu SCPA

Tu te certi, noi te despartim! Avocati din 1994.

Avocati specialiști în divorțuri

Cabinet de avocati divorturi Ploiesti oferă clienţilor – persoane fizice şi juridice – o varietate de servicii legale, cu preponderenţă în dreptul familiei. Cu o vechime in profesie de peste 25 ani, ne-am remarcat prin experienţa şi abordarea riguroasă, orientată spre atingerea obiectivelor clienţilor noştri, bazându-ne pe un real parteneriat cu aceştia.

+40 723 374 393

Despre noi

O experienta de peste 25 de ani, dobandita prin practicarea profesiei de avocat in fata instantelor de judecata si o capacitate de adaptare rapida la modificarile legislative si la noile practici in materie ne permit sa va oferim servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in litigii ce vizeaza majoritatea domeniilor dreptului si a celor conexe acestora.


Credem cu tarie ca mare parte din succesul unui demers judiciar este rodul colaborarii stranse si permanente dintre avocat si client, al schimbului continuu de informatii, al dialogului constructiv, al increderii reciproce, onestitatii si confidentialitatii, derularea in acest mod a relatiei avocat- client fiind benefica atat in obtinerea rezultatului imediat, dorit de client cat si in construirea si dezvoltarea unei relatii durabile in timp cu acesta, din punct de vedere profesional dar si social.

Calitati ce ne reprezinta

Respectul de sine, respectul aratat de noi valorilor sociale si deontologiei profesionale se oglindesc si in respectul aratat clientului, iar exigenta cu noi insine, flexibilitatea, daruirea si abnegatia, urmarirea interesului clientului si, practic, un nivel ridicat de calitate in tot ceea ce facem sunt tot atatea principii de viata si profesionale care ne definesc ca oameni si ca avocati.

Respectand si aplicand continuu toate aceste principii, ne mandrim in prezent cu un procent ridicat de succes in activitatea noastra, valoarea serviciilor oferite si profesionalismul fiind astfel confirmate de rezultatele obtinute in multitudinea de litigii in care am asigurat asistenta si reprezentare juridica de-a lungul timpului. Este un nivel ridicat, care ne onoreaza, care ne permite sa abordam cu incredere viitorul, dar care ne si obliga in acelasi timp!

Ce oferim

Plecand de la premisa ca desi adevarul triumfa intotdeauna, din cand in cand mai trebuie si ajutat, punem acum si in slujba dumneavoastra toata experienta si logistica noastra dezvoltate in timp, cu credinta ca va putem oferi si solutia legala de care aveti nevoie, si inceputul unei relatii durabile si de incredere!

+40 723 374 393

Viziteaza-ne fizic  • © 2022, Designed by Emvista Law Tech.